Werkgevers

Wij zorgen voor de stroming tussen uitzendkrachten en ZZP-ers voor uw organisatie. Momenteel is er een groot te kort aan zorgpersoneel en kwalitatief personeel is er niet in overvloed. Wij screenen onze ZZP-ers en uitzendkrachten op bevoegdheden en uiteraard passende karakter eigenschappen. Uw wens is onze zorg!

Partijzorg is een einde aan uw bezettingsprobleem

Het komt regelmatig voor dat bedrijven, ondanks eigen personeel en een flexpool, nog over onvoldoende mankracht beschikken. Wij kunnen snel en tegen een aantrekkelijk tarief per uur gediplomeerde en ervaren uitzendkrachten leveren, die per direct een einde maken aan je bezettingsprobleem.

Wij kunnen snel reageren op je personeelsaanvraag. Via ons online registratiesysteem zien wij direct welke uitzendkracht beschikbaar en geschikt is voor jouw project in de zorg. Doordat je 24 uur per dag een beroep op ons kunt doen, ben je ervan verzekerd dat wij altijd snel en geschikt personeel op de juiste werkplek krijgen.

Partijzorg is een oplossing voor u als u ondanks uw eigen personeel en flexpool nog over onvoldoende personeel beschikt. Wij leveren u uiterst snel, tegen lage kosten diplomeerde en ervaren uitzendkrachten die per direct een einde maken aan uw bezettingsprobleem. We beschikken over voldoende VIG-ers en verpleegkundigen in ons netwerk.

In het kort:

Partijzorg levert u uitzendkrachten:

  • uitgebreid gescreend op deskundigheid, ervaring en diploma’s
  • direct inzetbaar in uw team
  • 24 uur een beroep op ons doen (achterwacht)
  • Besparen op de kosten voor (inval) medewerkers
  • Zeer aantrekkelijke tarieven
  • Diensten tot 1 uur voor aanvang uitzetten of afzeggen (wij zijn hier zeer flexibel in)
Uw zorg is onze zorg

Hoofdkantoor

Zenderstraat 27

1324 KR Almere

info@partijzorg.nl
+31 (0) 20 261 23 37

Openingstijden kantoor

Ma – Vrij : 09:00 – 17:00 
Zat – Zon : Gesloten 

Voor spoed gevallen bel:

+31 (0)6 85 75 96 50

Partijzorg © 2020 by Rea Creations All rights reserved.