Indicatie aanvragen wijkverpleging

Wij verzorgen voor u de indicatie voor zorg in natura en/ of persoonsgebonden budget vanuit de zorgverzekeringswet (ZVW) en ondersteunen bij het monitoren van de geleverde zorg en uw zorgorganisatie van advies voorzien.

ONAFHANKELIJKE ZORGINDICATIE

Vanuit de Zorg Verzekering Wet (ZVW) voor:

  • Zorg In Natura (ZIN)
  • Persoons Gebonden Budget (PGB)

En kunt u bij ons terecht voor een indicatieaanvraag bij het CIZ vanuit

  • Wet Langdurige Zorg  (WLZ)

Omdat we eigen regie en zelfredzaamheid van de zorgvrager hoog in het vaandel hebben staan, benaderen wij de zorgvrager vanuit de eigen mogelijkheden en sociale netwerk. De wijkverpleegkundige voert altijd het gesprek “achter de voordeur”, door de huidige corona crisis moeten wij hierin helaas soms een andere keuze maken.

Het kan zijn dat verschillende belangen van een zorgvrager en zorgorganisatie niet altijd met elkaar overeenkomen. Partijzorg doorbreekt dit spanningsveld omdat zij onafhankelijk is. Hierdoor is het stellen van een recht- en doelmatige indicatie mogelijk. U krijgt een professioneel onderbouwde indicatie, die voldoet aan de landelijk gestelde normen zoals die zijn opgesteld door het V&VN. Onze wijkverpleegkundigen zijn HBO-V (niveau 5/6) geschoold en hebben jarenlange praktijkervaring. Zij hebben hiernaast ook de module vakbekwaam indiceren gevolgd.

 

Neem voor meer informatie

contact met ons op

 

VOOR WIE WERKT PARTIJZORG?

Wij werken in opdracht van

  • Zorgorganisaties
  • PGB-houders
  • Zorgverzekeraars
  • Mantelzorgmakelaars
  • Wooninitiatieven
  •  

Wij houden ons aan de maatregelen, zoals gesteld door het RIVM, hierdoor kan het zijn dat er een telefonische of beeldbel afspraak met u wordt gemaakt.

Kwaliteitsadviseur thuiszorg

Als kwaliteitsadviseur zijn wij verantwoordelijk voor het voorbereiden, plannen, controleren en rapporteren van de kwaliteit van de thuiszorg. we doen de kwaliteitsmetingen met behulp van software op een tablet. Naast inspectie geven we nadrukkelijk deskundig advies over hoe de client en zorgverzekeraars de kwaliteit volgens keuring willen zien. Je werkt nauw samen met de adviseur. Afhankelijk van jouw competenties betrekken wij je ook bij kwaliteitsinspecties op andere werkgebieden in overleg.

Uw zorg is onze zorg

Hoofdkantoor

Zenderstraat 27

1324 KR Almere

info@partijzorg.nl
+31 (0) 20 261 23 37

Openingstijden kantoor

Ma – Vrij : 09:00 – 17:00 
Zat – Zon : Gesloten 

Voor spoed gevallen bel:

+31 (0)6 85 75 96 50

Partijzorg © 2020 by Rea Creations All rights reserved.