Over ons

Uw flexibele dienstverlener in de zorg voor uitzenden, detacheren en recruitment.

Uw flexibele dienstverlener voor de thuiszorg, werving en selectie zorgpersoneel.

Partijzorg biedt thuiszorg aan iedereen in Amsterdam en aangrenzende gebieden Almere, Uithoorn, Haarlem, Uithoorn, Utrecht en Amstelveen enz. Wij hebben diverse verpleegtehuizen waar ons zorgpersoneel werkzaam is en wij bieden als thuiszorgorganisatie ook zorg bij u thuis. Bij ons staat de cliënt centraal. Binnen ons thuiszorg team zijn we gespecialiseerd in dementerende ouderen.

 

Missie

De Partijzorg heeft hart voor mensen; zij voelen zich bij ons veilig, rechtvaardig behandeld en gerespecteerd. Vertrouwen en veiligheid vormen voor ons de belangrijke basis voor een gelijkwaardige relatie. In die relatie neemt iedereen zijn eigen verantwoordelijkheid. Dit betekent dat we duidelijk, eerlijk en open communiceren, verwachtingen uitspreken en afspraken nakomen. Partijzorg zoekt voortdurend naar nieuwe mogelijkheden en alternatieven. We geven voorrang aan wijze ideeën, creativiteit en durf. Soms doen we dit alleen, dan weer met anderen, maar altijd met respect voor ieders keuzes en voorkeuren. We hebben oog en oor voor elkaar. Mensen weten en voelen zich bij ons professioneel behandeld. Daar staan we voor! 

 

Betrokken, betrouwbaar en bekwaam

We zoeken graag de samenwerking op met partijen om de zorg rondom cliënten zo goed mogelijk te organiseren. Denk hierbij aan huisartsen, ziekenhuizen, zorginstellingen, maatschappelijk werk, hulp bij dementie en andere ketenpartners. Welbevinden en zingeving in het leven van cliënten is erg belangrijk. Daarom is er altijd een goede samenwerking tussen mantelzorgers, familie van cliënten en zorgverleners. Voor cliënten die zorg krijgen is het netwerk eromheen erg belangrijk. Onze zorg is aanvullend.  

Neem voor meer informatie

contact met ons op

Veelgestelde

Vragen

Wij hebben een team samengesteld die gespecialiseerd is in thuiszorg.
Wij leveren 24 uurszorg aan gecontracteerde partijen en ongecontracteerde partijen. Het 24 uurzorg-team staat elke dag paraat.
De chauffeurs zijn bekend met het vervoeren van mensen met een medische beperking. 
Tegen een vast tarief worden de collega’s gebracht en gehaald  na de dienst bij uw instelling
Alle zorgmedewerkers zijn bekwaam en bevoegd om verpleegtechnische handelingen uit te voeren, maar wij geven zelf aan welke handelingen de medewerkers kunnen en mogen uitvoeren op basis van opleiding en certificeringen.
Uw zorg is onze zorg

Hoofdkantoor

Zenderstraat 27

1324 KR Almere

info@partijzorg.nl
+31 (0) 20 261 23 37

Openingstijden kantoor

Ma – Vrij : 09:00 – 17:00 
Zat – Zon : Gesloten 

Voor spoed gevallen bel:

+31 (0)6 85 75 96 50

Partijzorg © 2020 by Rea Creations All rights reserved.