UItzendkracht

Wil je zelf je diensten uitkiezen in overleg? Meld u nu aan als uitzendkracht!

Werken als Uitzendkracht in de zorg

Werken in de zorg is een mooi beroep, maar niet voor iedereen weggelegd. Zo zijn onregelmatige werktijden bijvoorbeeld standaard. Is werken in de zorg toch iets voor jou? Werk dan als uitzendkracht bij Partijzorg!

Bij uitzendwerk zijn 3 partijen betrokken. Jij (de uitzendkracht), het uitzendbureau en het bedrijf waar jij gaat werken. Jouw daadwerkelijke werkgever wordt het uitzendbureau, wij dus. Via PartijZorg kom je bij één van de aangesloten zorginstellingen te werken. De taken en openstaande diensten worden doorgespeeld via telefonisch contact, het loon ontvang je vervolgens door ons en wordt betaald volgens de cao van de ‘Zorg VVT’ (Verpleeg en Verzorgingshuizen en Thuiszorg).

Neem voor meer informatie

contact met ons op

Wat ga je doen als Uitzendkracht?

Je gaat aan de slag bij één (of meerdere) zorginstelling(en) die bij ons aangesloten zijn. Hierbij wordt er uiteraard van je verwacht dat je verantwoorde zorg van goed niveau levert.

De zorg die wij leveren is doelmatig en afgestemd op de behoeftes van de cliënt. Als uitzendkracht ben je zelf verantwoordelijk voor het op peil houden van je kennis en vaardigheden. Je doet met uitzendwerk in een korte tijd zeer veel ervaring op. Flexibiliteit is hierbij essentieel. Uitzendwerk is overigens ook een zeer goede stap richting een vaste baan!

Geïnteresseerd om te werken als uitzendkracht in de zorg? Dan maken wij graag kennis met je! Neem contact met ons op zodat we alle mogelijkheden kunnen bespreken. 

Uw zorg is onze zorg

Hoofdkantoor

Zenderstraat 27

1324 KR Almere

info@partijzorg.nl
+31 (0) 20 261 23 37

Openingstijden kantoor

Ma – Vrij : 09:00 – 17:00 
Zat – Zon : Gesloten 

Voor spoed gevallen bel:

+31 (0)6 85 75 96 50

Partijzorg © 2020 by Rea Creations. All rights reserved.